Bij Beijers Bengels – Huiskamerfestival voor Kinderen

| 31 maart |

Vol trots presenteren organisatoren Helma Wagemakers en Michon Sprengers de allereerste Bij Beijers Bengels, in het centrum van Oud-Beijerland.  Een superleuk festival voor kinderen in de leeftijd van (ongeveer) groep 3 t/m groep 8, met als thema: energieke kunst!

Het creatieve festival biedt een interactieve middag voor het hele gezin, met keuzes uit uiteenlopende workshops en activiteiten. Zoals een fotoworkshop, luisteren naar een spannend verhaal, buikdansen, droedelen, cajón spelen, letters creëren en een workshop theatersport!

Een heuse graffiti-artiest verzorgt op originele wijze de opening. Daarna zingt iedereen zich warm met een energieke sing-in. Vervolgens gaan de bezoekers in groepen uiteen en lopen met één van de BBB-vrijwilligers een vaste route. Er kan vooraf worden ingeschreven op 5 verschillende routes.

Naast super leuke workshops en activiteiten gegeven door voornamelijk Hoeksche Waardse cultuuraanbieders, worden de bezoekers ook verwend met lekkere versnaperingen, waaronder voor elk kind een heerlijke Hoeksche Twisto!  Kaartjes zijn voor een klein prijsje, zodat het hele gezin mee kan doen! Ook leuk voor opa’s en oma’s!

• zondagmiddag 31 maart
• aanvang 13:00 uur
• entreeprijs: €5,- (inclusief lekkers)
• hoofdlocatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
• uitgebreide informatie en kaarten: www.bijbeijersbinnen.nl

Bij Beijers Bengels is een nieuw evenement in de Hoeksche Waard waar je als jonge creatieveling bij wil zijn! Kom snuffelen en genieten tijdens een middagje cultuur om nooit te vergeten! De inschrijving is al begonnen en de plaatsen per route zijn beperkt, dus wees er snel bij!

(foto: Bas Molenaar, te zien is: Verhalenschenker Nico van Lent)