Walk The Moon – Timebomb (ITP: week 4)

Deze week is Walk The Moon – Timebomb onze  ‘In The Picture’-track.

Walk The Moon is een band die in 2006 begonnen is in het studentencircuit van Cincinnati U.S.A. Opgericht door leadzanger Nicholas Petricca die de band vernoemde naar de single “Walking On The Moon” van The Police. Verschillende samenstellingen had de band de eerste jaren. Sinds 2011 is de samenstelling ontstaan waar ook de successen mee kwamen. Oprichter Petricca had Kevin Ray, Sean Waugaman, en Eli Maiman verwelkomt in de band en sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een bekende Amerikaanse rockband. Hun grootste succes hadden ze tot nu toe met de single “Shut Up And Dance” in 2014. De nieuwste single ”Timebomb” is weer een heerlijk energieke rockplaat en deze week ITP bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt de wekelijkse In The Picture plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze zal gedurende de hele week regelmatig te horen zijn op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: