Vogels verwennen en leren kennen

| 23 januari |

Op woensdag 23 januari maken we lekkernijen voor vogels In het Nationaal Landschapscentrum Veerweg 1c Numansdorp. Van 14-16uur.Kosten: 3 euro inclusief materialen en een drankje . Je moet je wel even opgeven: jn@hwl.nl Als je er even blijft kijken zie je door het raam van het NLC al vele soorten vogels. Voor de tuinvogels maken we, op deze woensdagmiddag, een verwen pakket.
Dat pakket bestaat uit de welbekende pindaketting, een voederhuisje ( van een melkpak) en we vullen een oude mok met `vetbolmix`.
Tussendoor vertellen we jullie wat over de vogels en kijken wie zich laten zien . Een mooie training voor de tuinvogeltelling .
Op de lange picnicktafel in de tuin van het NLC wordt nu al regelmatig aangeschoven door vogels ,heb je wel eens een Vink gezien die aan het picknicken is? En wist je dat veel roodborstjes die je in de winter ziet hier aan het overwinteren zijn. Kom je meedoen?