Sam Smith – Fire On Fire (ITP: week 1)

Deze week is Sam Smith – Fire On Fire onze  ‘In The Picture’-track.

Op de valreep van 2018 nog een nieuwe single van Sam Smith. Een song die hoort bij de vierdelige TV- serie “Watership Down” die uitgezonden werd op BBC1 en Netflix. “Watership Down” is een verhaal over een groep konijnen, geschreven door de Engelse auteur Richard Adams in 1972. In 1978 werd dit verhaal als animatiefilm een enorme bioscoophit. De song “Bright Eyes” uit die film, geschreven door Mike Batt en vertolkt door Art Garfunkel, werd eveneens een megahit. “Fire On Fire” is de song die onlosmakelijk verbonden is aan de nieuwste versie van “Watership Down”. Sam Smith maakte het samen met producer Steve Mac en de track is deze week ITP bij Radio HW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt de wekelijkse In The Picture plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze zal gedurende de hele week regelmatig te horen zijn op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: