ProArte brengt aanstormend concertpianiste

| 20 januari |
Stichting ProArte Strijen brengt  op zondagmiddag 20 januari a.s. om 16.00 uur een aanstormend concertpianiste die speciaal voor ProArte Strijen een spectaculair piano recital zal geven.
Normaliter verzorgt ProArte in de maand januari geen concerten, omdat de internationale studenten van Codarts dan vanwege de kerst en jaarwisseling terug zijn naar hun homelands.
We zijn echter benaderd door een heel groot pianotalent, de Portugese Joana Rolo, die op 25/1 bij Codarts haar masterexamen moet afleggen.
Joana heeft bij eerdere optredens in Strijen kennis kunnen maken met onze fijne vleugel en mooie akoestiek, maar bovenal met u, de ProArte Vrienden.
Een publiek dat haar bijzondere belangstelling voor klassieke muziek met warmte uitstraalt naar het podium. Een soort publiek waarvan iedere artiest kan dromen…..
Het is daarom dat zij ProArte heeft gevraagd of zij vlak voor haar eindexamen, exclusief haar gehele master-examenprogramma integraal mag komen voorspelen in Strijen.
We zijn vereerd met dit verzoek, en willen haar graag ondersteunen en ons podium bieden.
En voor u is het uitermate interessant om eens te ervaren wat er allemaal komt kijken bij een piano-masterexamen.
Zij speelt werken van de volgende componisten (zie bijlage):
– Liszt
– Debussy
– Poulenc
– Prokofiev
Datum: 20 januari a.s.
Plaats: Geref. Kerk, Spui 12, Strijen
Aanvang: 16.00 uur
Duur: ca. 1 uur

Toegang: gratis (vrijwillige bijdrage na afloop)


Klik hier voor het programma op 20-01-19
Na afloop zal het publiek in de gelegenheid zijn de pianiste te ontmoeten, onder het genot van een gratis kopje koffie of thee.
We zouden het erg op prijs stellen, om zo samen met alle ProArte Vrienden het nieuwe jaar in te luiden met dit schitterende piano recital.
Graag tot ziens op 20 januari a.s. om 16.00 uur.