Nieuw Burgerinitiatief in Oud-Beijerland

Een moeder uit Oud-Beijerland, die ondersteunt wordt door Eigenz Zuidwester, is op zoek naar andere moeders die ook ondersteuning krijgen of nodig hebben.

Ze wil een groepje oprichten waar moeders ervaringen en tips kunnen uitwisselen rondom het opvoeden van hun kind(eren). Dit groepje zal ondersteund gaan worden door een professional die ervaring heeft met pedagogiek. Samen met Welzijn Hoeksche Waard wordt dit initiatief aangeboden.

We zoeken enkele mensen die dit groepje zouden kunnen begeleiden op het gebied van opvoeden.

Zou je dit leuk vinden dan kun je contact opnemen met Marianne (Welzijn Hoeksche Waard) m.groothand@welzijnhoekschewaard.nl 06 45 01 53 01 / 088-7308900 of Sterre (Eigenz Zuidwester). s.d.ruiter@zuidwester.org 06 83 63 90 39