Muzikale ontmoeting met jeugdensemble “High Five”

De serie muzikale ontmoetingen welke dit jaar voor het 10e seizoen wordt gehouden in de VNHW kerk aan de Beneden Molendijk 35, wordt dit jaar geopend met een optreden van het ensemble “High Five” dat vorig jaar een onderdeel vormde van het JongNBE (Nederlands Blazers Ensemble) en toen met groot succes is opgetreden in deze concertserie. Het ensemble bestaat uit vijf jeugdige zeer talentvolle muzikanten. Wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal rond de leeftijd van 6 jaar in aanraking zijn gekomen met de muziek en inmiddels op 16-17 jarige leeftijd al zijn doorgedrongen tot diverse landelijk bekende orkesten.

Julian van der Linden (Oud-Beijerland) heeft met zijn altsaxofoon al tal van prijzen weten te behalen op concoursen; hij is lid van muziekvereniging “De Bazuin” uit Oud-Beijerland, evenals Jelte de Buck welke met zijn trombone ook nog in andere orkesten speelt. Hans de Munnik (Zonnemaire) bespeelt de trompet en Pelle van Esch is de bas-trombonist welke al enkele composities op zijn naam heeft staan. Max den Hoedt (Klaaswaal) is de percussionist van het ensemble en lid van de plaatselijke harmonievereniging “Prinses Juliana”.

Het format van de avonden is door al de jaren heen ongewijzigd gebleven. Vanaf 19.30 uur wordt het publiek verwelkomd met koffie of thee. Na het concert, dat op 24 januari om 20.00 uur begint en ca. een uur duurt, worden drankjes en hapjes geserveerd en is er gelegenheid om wat na te praten met elkaar en met de muzikanten.

Voor verdere informatie wordt verwezen naar Dick Vermey (0186 – 620274) of Wim van Dam (0186 – 612765).