Lil Kleine, Bizzey en Jebroer hoofdacts op Dancetour Dordrecht

| 27 april |

Op Koningsdag (zaterdag 27 april) staan Lil Kleine, Bizzey, Jebroer, STUK, Ruthless, Afro Bros, Wessel S, Trobi en Bougenvilla op Dancetour Dordrecht. Dancetour vindt plaats op de Spuiboulevard van 13.00 tot 21.00 uur. Het evenement is gratis toegankelijk.

Lil Kleine is misschien wel de grootste Nederlandse artiest van dit moment. Alles wat hij uitbrengt, verandert in goud. Momenteel is hij jurylid van het populaire programma The Voice of Holland. Op 11 mei staat hij in een uitverkochte Ziggo Dome, maar daarvoor dus eerst nog te zien tijdens Koningsdag op Dancetour Dordrecht.

Ook Bizzey is absoluut geen onbekende meer in de muziekwereld. Hij stond het hele jaar door met verschillende nummers in de top 40, waaronder ‘Ja’, ‘Drama’ en ‘Culo’. Zijn nieuwste nummer ‘DRUP’ is al ruim 3 miljoen keer beluisterd op Spotify. Jebroer kennen we vooral van zijn hits ‘Kind Van De Duivel’ en ‘Engeltje’.

STUK timmert sinds 2015 hard aan de weg. Waar ze op YouTube onder de naam StukTV domineren met ruim 1,6 miljoen abonnees, zijn ze ook in het festival en club circuit naam aan het maken. Met ruim 250 shows op de teller staat dit ervaren trio bekend om hun energieke liveshows met een hoog party-gehalte.

Het is dit jaar de 19e keer dat Dancetour plaatsvindt in Dordrecht. Vorig jaar trok het gratis jongerenevenement 11.000 bezoekers. Er zijn dit jaar edities in Arnhem, Dordrecht, Lelystad, Breda, Goes, Tilburg en Doetinchem. Dancetour blijft gratis toegankelijk en verwacht in totaal 80.000 jongeren op de 7 edities.

Data Dancetour seizoen 2019:
Arnhem: 21 april (Eerste Paasdag)
Dordrecht: 27 april (Koningsdag)
Lelystad: 30 mei (Hemelvaart)
Breda: 9 juni (Eerste Pinksterdag)
Goes: 28 juli
Tilburg: 18 augustus
Doetinchem: 29 augustus