Lezing Muziek en het brein

|21 januari|

Lezing Muziek en het brein, een samenwerking tussen Bibliotheek HW en Welzijn Hoeksche Waard

Dat muziek het brein sterk beïnvloed, dat is door allerlei onderzoeken wel aangetoond. Echter hoe het precies zit dat kan psychiater Anje Sterrenburg vertellen tijdens de lezing over invloed van muziek en toonsoorten op het brein. Dit gebeurt in samenwerking met pianodocente Margo Groeneveld. Vanuit Anje haar vakgebied psychiatrie en muzikale interesse kwam het idee voor deze lezing. Ter illustratie wordt de lezing omlijst door pianospel in verschillende toonsoorten. Er is ook ruimte voor vragen en discussie.

De lezing wordt op maandag 21 januari gehouden in de bibliotheek Oud-Beijerland Centrum van 19:30 tot 21:00.

De kosten zijn 10,00 en 8,00 met de biebpas. Inschrijven kan via de agenda van de website: www.bibliotheekhoekschewaard.nl of bij de medewerkers van alle bibliotheek locaties. Ook kunt u via m.groothand@welzijnhoekschewaard inschrijven of bellen met 088-7308900