Koutstaal verlaat OSV aan eind van het seizoen

OSV Oud-Beijerland

Richard Koutstaal zal OSV Oud-Beijerland gaan verlaten.

OSV Oud-Beijerland en Richard Koutstaal hebben in onderling overleg besloten om aan het eind van het lopende seizoen 2018/2019 uit elkaar te gaan. De in Spijkenisse woonachtige Koutstaal (51) is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij de zaterdag derdeklasser, waarmee hij in het afgelopen seizoen het kampioenschap in de vierde klasse mocht vieren.

OSV Oud-Beijerland is om deze reden voor het seizoen 2019/2020 op zoek naar een ambitieuze hoofdtrainer, die leiding zal gaan geven aan de technische staf.
Belangstellenden voor deze functie kunnen zich per e-mail wenden tot de technische commissie, bestaande uit Arie Dikmans (arie.dikmans@vvosvoudbeijerland.nl) en Peter Homan (p.homan7@upcmail.nl). Informatie over de vereniging treft u aan op de website.

OSV Oud-Beijerland op trainingskamp in Spanje.

Ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft zal de selectie van OSV Oud-Beijerland van donderdag 10 januari tot en met zondag 13 januari 2019 haar trainingskamp opslaan in Torremolinos (Spanje). Tijdens deze trip zal op vrijdagmiddag 11 januari ook een bezoek worden gebracht aan het duel tussen Borussia Dortmund en Feyenoord in Marbella. Op zaterdag 19 januari zal OSV de competitie hervatten met een uitwedstrijd tegen Rijnmond Hoogvliet Sport, waarna op zaterdag 26 januari de thuiswedstrijd tegen streekgenoot Gravendeel op het programma zal staan.