James Morrison (ft. Joss Stone) – My Love Goes On (ITP: week 5)

Deze week is James Morrison (ft. Joss Stone) – My Love Goes On onze  ‘In The Picture’-track.

Het is een poosje stil geweest rondom James Morrison maar met de release van een gloednieuwe single heeft hij zijn comeback nu in werking gezet. Het nummer “My Love Goes On” is een fraai duet met niemand minder dan Joss Stone en is afkomstig van zijn nieuwe album “You’re Stronger Than You Know” dat op 8 maart zal worden uitgebracht. Morrison brak in 2006 door met “You Give Me Something”. De samenwerking met Joss Stone is niet toevallig gekozen. James houdt ervan om met mensen te werken en zeker als ze zo’n geweldig stemgeluid hebben zoals Joss. Volgens James hebben ze dezelfde muzikale roots. Wij van RadioHW vinden “My Love Goes On” een geweldige plaat en daarom is ie deze hele week ITP.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt de wekelijkse In The Picture plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze zal gedurende de hele week regelmatig te horen zijn op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: