Claire Richards – Shame On You

Deze week is Claire Richards – Shame On You onze  ‘In The Picture’-track.

Claire Richards begon haar muzikale carrière half jaren 90 in het meidengroep trio TSD, maar werd later vooral bekend als zangeres in de groep Steps. Met het uitbrengen van de singles “On My Own” en “End Before We Start” lanceerde Claire Richards vorig jaar haar solocarrière. Nu is het tijd voor een opvolger: “Shame On You”. Net als de voorgaande singles is ook deze track afkomstig van Claire’s debuutalbum “My Wildest Dreams” die op 1 februari wordt uitgebracht. “Shame On You” zou wel eens de grote solo doorbraak kunnen zijn voor Claire Richards. Wij schamen ons in ieder geval niet om hem deze week te lanceren als ITP bij Radio HW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt de wekelijkse In The Picture plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze zal gedurende de hele week regelmatig te horen zijn op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: