Piershil halverwege zinloze competitie

SV Piershil

Piershil is het jaar 2019 begonnen met een 14-0 nederlaag tegen Rozenburg, na een 6-0 achterstand halverwege. De roodwitten hebben nu alle tegenstanders in 3D een keer gehad, het grote aftellen naar het einde van deze zinloze competitie kan gaan beginnen. ,,We wisten dat het een zware kluif zou worden.

Met een dubieuze strafschop en een even omstreden tweede goal werd Rozenburg in het zadel geholpen door de man in het zwart”,  zo verklaarde trainer Van der Toorn na afloop. Halverwege was de schade opgelopen tot 6-0, Nick de Bil nam namens de thuisclub de helft van de treffers voor zijn rekening.
Diezelfde conclusie kon ook na afloop worden getrokken, de score liep uit naar 14-0 en De Bil maakte zeven treffers in totaal. ,,We gaan met opgeven hoofd de tweede seizoenshelft in. Aan de sfeer zal het niet liggen, we gaan op een sportieve manier naar het einde van de competitie, we hopen op een steuntje in de rug”, zo besloot de Piershilse oefenmeester.