DVO pakt volle winst tegen Volley Tilburg

De dames van volleybalvereniging DVO uit Oud-Beijerland zijn het nieuwe jaar goed gestart. Het goede voornemen om de 2e plek te gaan verstevigen werd zaterdag tegen Volley Tilburg naar behoren uitgevoerd.
Zonder de afwezigen, Kim Kegel (zwanger) en Lisanne Roest, zette DVO een zakelijke 4-0 overwinning op het bord. DVO had de formatie versterkt door Isa Sutherland en Sharon van Helden uit het 2e damesteam, en Danique Bleiksloot uit het 3e damesteam aan de selectie toe te voegen.
De thuisploeg kon met goede fases elke set een mooie voorsprong opbouwen en daardoor korte dipjes gemakkelijk opvangen. De jeugdige bezoekers uit Tilburg waren daardoor niet bij machte het de thuisploeg moeilijk te maken. Dankzij setstanden 25-23, 25-22, 25-17 en 25-19 kan het met vertrouwen uitkijken naar de kraker aanstaande zaterdag tegen VCN 4.
De koploper uit Capelle aan den IJssel staat dankzij maar liefst 8 4-0 overwinningen op rij fier bovenaan de ranglijst. Een mooie uitdaging voor DVO om te proberen VCN diverse sets af te gaan snoepen.