Deze week Ron van Hoof aan tafel

Zondag 20 januari is Ron van Hoof te gast bij NL Artiesten aan Tafel.  In 2019 viert Ron dat hij 45 jaar actief is in de muziekwereld. Als 11-jarige knul begon hij met gitaarles en op zijn 15e startte hij zijn eerste orkestje. Er zijn plannen om dit jubileum groots te vieren met een album.
Dit album neemt de luisteraar mee in de 45 jaren dat Ron al actief is. We praten natuurlijk over zijn plannen en ook komt zijn nieuwe single Jij aan bod. Het nummer ‘Jij’ heeft Ron zowel muzikaal als tekstueel zelf geschreven
in samenwerking met Laurens van Wessel.
Het nummer heeft, net als vorige singles van Ron, een knipoog naar de jaren ’60. Hij ziet zichzelf niet als feestzanger maar heeft gekozen voor een andere muzikale weg aldus de zanger
over zijn nieuwe single met countryinvloeden.

Aan de telefoon praten we ook nog met Mick Harren over zijn nieuwe single Het leven is een leerschool.

Uitzending : Zondag 20 jan. van 13u tot 14u
Presentatie : Arma van Katwijk
Techniek : Robin Reedijk