Sportief Sintfeest op CBS De Bouwsteen

Bewegen is deze periode hèt sleutelwoord op cbs De Bouwsteen in ‘s-Gravendeel.
Sinterklaas werd met veel bewegingsoefeningen en dans binnengehaald. Gelukkig kregen de pieten ook de smaak te pakken want het leek er sterk op dat het Sint feest niet door kon gaan, omdat de pieten te sloom, te dik en te traag waren.

Gelukkig is er afgelopen week goed getraind en kwamen de pieten lopend de Sint begeleiden die op een duo fiets aankwam, ter beschikking gesteld door het gecoördineerd ouderenwerk!
Alle kinderen kregen vorige week een stappenteller als schoen cadeautje. In januari wil De Bouwsteen de challenge aangaan om met de hele school 50.000.000 stappen te zetten en deze te laten sponsoren voor een sportief doel: een grote aanpak van het schoolplein zodat er veel en leuk bewogen kan gaan worden. De bovenbouwgroepen werden na het inhalen van de Sint ook nog een sportief uitgedaagd; een Sint estafette op het plein. De school blijft in beweging