Sigrid – Sucker Punch (ITP: week 50)

Deze week is Sigrid – Sucker Punch onze  ‘In The Picture’-track.

Sigrid is een 22-jarige zangeres-songwriter uit een muzikale familie. Ze is geboren in Ålesund, Noorwegen. Gedurende haar jeugd is ze geïnspireerd geraakt door Joni Mitchell en Neil Young. Ze begon haar professionele carrière in 2013, na het uitbrengen van haar debuutsingle “Sun”. Dit nummer wordt als haar nationale doorbraak in Noorwegen beschouwd. Het daaropvolgende jaar tekende ze bij het Noorse platenlabel Petroleum Records en trad ze op bij diverse festivals. In 2016 tekende ze bij het platenlabel Island Records om zo een internationale carrière na te jagen. Met dit label bracht ze in 2016 haar internationale debuutsingle uit, “Don’t Kill My Vibe”. Het nummer behaalde hitnoteringen in Noorwegen, Australië, Schotland en Engeland. Met haar nieuwe single “Sucker Punch” wil ze nog meer internationaal succes behalen. Wij helpen haar een handje, want haar nieuwe single is deze week ITP bij Radio HW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt de wekelijkse In The Picture plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze zal gedurende de hele week regelmatig te horen zijn op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: