Piershil houdt schade beperkt

SV Piershil

Piershil is bijna op de helft van de onmogelijke missie in de derde klasse D. Deze keer bleef tegen OVV uit Oostvoorne de schade beperkt tot een 1-5 nederlaag. De harde wind speelde een belangrijke rol, van enige opbouw kon geen moment sprake zijn. Met de opdracht om meteen bij de les te zijn en de tegenstander geen ruimte te geven stuurde trainer John van der Toorn zijn jonge manschappen de wei in. Dat lukte goed, want door treffers van Alexander Wagner en Andre Breiburg bleef de score halverwege tot 0-2 beperkt.

In de tweede helft mocht Piershil met de stevige wind in de rug spelen, het leidde tot enkele schoten van veel te grote afstand. OVV verhoogde door treffers van Wouter Besters en Brandon Taylor tot 0-4. Piershil leek net als vorige week tegen OSV weer het laatste woord te hebben, Jacco Vink stoomde op en liet iedereen z’n hielen zien. Zijn diagonale schot betekende 1-4, maar niet de eindstand. ,,De 1-5 (gescoord door Ferani van Vugt) was voor de statistieken. Vandaag een goed spelend Piershil gezien, we komen steeds dichter bij de eerste verdiende punten. Wanneer we volgende week met dezelfde inzet tegen Den Bommel spelen kunnen we voor een verrassing zorgen”, zo sloot Van der Toorn zijn nabeschouwing hoopvol af.