Mireille Louwerens naar de Lokalen Hoeksche Waard

Mireille Louwerens stapt nog voordat de nieuwe gemeenteraad begonnen is op bij de Hoeksche Waardse Seniorenpartij en neemt haar raadszetel, verkregen door voorkeursstemmen, mee naar de Lokalen Hoeksche Waard. Dit meldde het AD Hoeksche Waard onlangs op haar website.

Mireille Louwerens stond als nummer 5 op de kieslijst van de Hoeksche Waard Senioren Partij. Maar door voorkeursstemmen was zij gekozen als nummer twee van de partij, achter de lijsttrekker, Leen van Prooijen. Dit leverde  discussie op binnen de fractie van de Hoeksche Waardse Seniorenpartij. In NieuwsradioHW vertelde ze daar onlangs over.

De Seniorenpartij heeft daardoor nu 1 zetel in plaats van 2 zetels in de gemeenteraad en de Lokalen Hoeksche Waard neemt nu met 7 zetels plaats in de gemeenteraad.