Lena – Thank You (ITP: week 49)

Deze week is Lena – Thank You onze  ‘In The Picture’-track.

Lena is 27-jarige zangeres uit Hannover. Won in 2010 op 19-jarige leeftijd voor Duitsland het Eurovisie Songfestival met het lied ‘Satellite’. Een jaar later vertegenwoordigde ze Duitsland opnieuw op het Eurovisie Songfestival. Inmiddels heeft ze 4 albums uitgebracht, waarvan alleen de eerste (My Cassette Player) redelijk succesvol was. Binnenkort komt haar vijfde studioalbum uit met de titel ‘Only Love, L’. Vooruitlopend is er de nieuwe single ‘Thank You’ en die is deze week ITP bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt de wekelijkse In The Picture plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze zal gedurende de hele week regelmatig te horen zijn op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: