Kerstmarkt 2018 ’t Huys te Hoecke op 15 december

| 15 december |

Traditioneel wordt er voor de bewoners, familie, kennissen, omwonenden en andere belangstellenden in locatie ’t Huys te Hoecke te Puttershoek, een Kerstmarkt gehouden in het restaurant. De organisatie is in handen van de Stichting Vrienden van ’t Huys te Hoecke.

In een sfeervolle omgeving komen kraampjes van verschillende ondernemers te staan waar allerlei waren en artikelen worden aangeboden die te maken hebben met de wintertijd en het naderende kerstfeest. Voor de inwendige mens wordt gezorgd door de verkoop van bolussen, erwtensoep, warme chocolademelk, enz.

De Kerstmarkt ’t Huys te Hoecke is dit jaar op zaterdag 15 december en duurt van 10.00 – 16.00 uur. ’s Middags zal het koor “De Dukdalf” tussen 14.00 -16.00 uur een optreden verzorgen.

Naast kramen van ondernemers zijn er verschillende eigen stands waar o.m. kerststukjes en andere kerstartikelen worden verkocht. Een boekentafel ontbreekt ook dit jaar niet. Er is een Rad van Avontuur waarmee zeer fraaie prijzen te winnen zijn. De opbrengst van deze Kerstmarkt is bestemd voor herinrichting van de Wintertuin van ’t Huys te Hoecke.