John Gibbons (ft. Nina Nesbitt) – A Spaceman Came Travelling (ITP: week 51 & 52)

Deze week is John Gibbons (ft. Nina Nesbitt) – A Spaceman Came Travelling onze  ‘In The Picture’-track.

De week voor Kerst staat de track “A Spaceman Came Travelling” In The Picture. Weinigen zullen weten dat dit een cover is. Het origineel is namelijk van Chris De Burgh. Hij bracht hem zelf 2 keer uit. In 1975 en 1986. Het is nooit echt een bekende plaat geworden eigenlijk. In de loop der jaren is ie wel diverse malen gecoverd. Ook allemaal zonder succes. Wellicht dat de nieuwste uitvoering van John Gibbons feat. Nina Nesbitt wel slaagt. Het is wat ons betreft de beste uitvoering van “A Spaceman Came Traveling” en zou wel eens een echte Kerstklassieker kunnen worden. Wij helpen hem een handje door hem voor de laatste 2 weken van het jaar te lanceren als ITP bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt de wekelijkse In The Picture plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze zal gedurende de hele week regelmatig te horen zijn op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: