Intentieovereenkomst woningbouwontwikkeling locatie Alcazar ondertekend

Op 19 december tekenden wethouder Henk van Etten en vastgoedontwikkelaar Stebru een intentieovereenkomst voor woningbouwontwikkeling op de locatie van het zalencentrum en restaurant Alcazar in Puttershoek.

Op dit moment doet de ontwikkelaar verschillende onderzoeken die nodig zijn voor het opstellen van een bestemmingsplan dat woningbouw op die plek mogelijk kan maken. Voordat het zover is, moet het woningbouwplan van deze locatie eerst in het woningbouwprogramma van de nieuwe gemeente Hoeksche Waard worden opgenomen. Wethouder Henk van Etten ziet dat met vertrouwen tegemoet: “Ik reken erop dat de nieuwe gemeente Hoeksche Waard zich hiervoor hard gaat maken. Deze locatie is erg geschikt voor woningbouw en de behoefte hieraan in de Hoeksche Waard is groot.”

Als er meer bekend is over de verdere procedure, zal de nieuwe gemeente Hoeksche Waard hierover communiceren.