Eerste hulp bij internet

Ontspannen en praktisch gebruikmaken van tablets en smartphones. Er is nog een wereld te winnen. De mogelijkheden zijn bijna oneindig. Alle bewoners van de Hoeksche Waard die hulp willen bij het gebruik van tablets, smartphones en e-books zijn welkom bij het inloopspreekuur ‘eerste hulp bij internet’.

Het accent van het inloopspreekuur ligt op de hulp bij het gebruik van de smartphone en tablet. En natuurlijk kan men hier ook terecht met alle vragen over e-books. Hoe leen en lees je e-books? De opties van de tablet en smartphone ontdekken, nieuwe apps verkennen. Een mediacoach is aanwezig om met iedereen mee te denken.

Het inloopspreekuur ‘eerste hulp bij internet’ is op verschillende locaties. De toegang is gratis. Deze maand kun je binnenlopen op:

* Maandag 7 januari, 10.00-12.00 uur in Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

* Dinsdag 15 januari, 10.00-12.00 uur in Bibliotheek Numansdorp

* Dinsdag 22 januari, 10.00-12.00 uur in Bibliotheek Mijnsheerenland

* Donderdag 24 januari, 10.00-12.00 uur in Bibliotheek ‘s-Gravendeel