DVO pakt 4 punten

De dames van volleybalvereniging DVO uit Oud-Beijerland hebben zaterdag in de strijd om de 2e plaats goede zaken gedaan. In de eigen sporthal ’t Paradijs verslikten de Oud-Beijerlanders zich alleen in de 4e set tegen concurrent Next Volley Dordrecht. DVO begon zeer voortvarend. Onder aanvoering van de sterk serverende Sanne de Roo-Kegel zette de thuisploeg een 16-0 voorsprong op het scorebord. Deze voorsprong werd zelfs nog iets uitgebouwd naar 25-7. DVO drukte ook in set 2 en 3 goed door en liet Next Volley kansloos; 25-14 en 25-15. De bezoekers uit Dordrecht kwamen helaas voor de Oud-Beijerlanders wel goed terug en pakten de laatste set met 15-25 waardoor DVO maar 4 ipv 5 punten kon laten bijschrijven in de stand van de Promotieklasse A. ‘’Een gemiste kans om een duidelijke 4-0 aan het thuispubliek te laten zien, maar we hebben wel 3 hele sterke sets laten zien waarin we de tegenstander geen kans gaven zich in de wedstrijd te knokken’’, aldus coaches Paul Bestebreurtje en Martin Kooiman

Komende zaterdag speelt DVO wederom in thuiswedstrijd. Om 17u klinkt het fluitsignaal, het Rotterdamse RVC/Libanon’50 komt op bezoek in Oud-Beijerland.