Deze week in Nederlandse Artiesten aan Tafel

Zondag 30 december is Rob Grijsbach de Nederlandse Artiest aan tafel.

Tussen 13.00uur en 14.00 uur praten we met hem oa over zijn nieuwe single De sleutel van je hart. Deze veertiger uit Brabant met o.a. de albums  ‘Alles’, ‘Anders’, ‘Live’ en ‘Een Beetje Voor Jou’, op zijn naam, imiteerde als tiener al Koos Alberts.
En het was de onlangs overleden icoon van het levenslied zelf, die Rob destijds het advies gaf zich op het zingen te gaan storten. Na enkele optredens in voetbalkantines en bruiloften, ontmoet hij Marc Daniels bekend van o.a. de megahit ‘Deveny’, die hem wat orkestbanden aanlevert. De samenwerking met Marc Daniels leverde deze nieuwe single op.

Om 13.45u bellen we ook nog even met Kevin Nuijten over zijn nieuwe single Liever niets.

Uitzending  : Zondag 30 dec. 13.00u-14.00u
Presentatie : Arma van Katwijk
Techniek     :  Hans Kranendonk