Bekeravontuur voor DVO-dames voorbij

De dames van volleybalvereniging DVO uit Oud-Beijerland hebben de 2e ronde van de Regiobeker niet overleefd maar hebben de huid wél duur weten te verkopen.
Het 1 klasse hoger spelende Voleco uit Ouderkerk aan den IJssel kwam met 0-2 voor (23-25, 17-25) en zakte in de 3e set wat in terwijl de Oud-Beijerlanders daarentegen juist beter gingen draaien. DVO zette 25-20 op de borden en kwam terug in de wedstrijd. DVO moest door blijven vechten om de wedstrijd weer gelijk te trekken.  Het kwam met 2-8 en 7-16 achter maar wist op wonderbaarlijke wijze toch terug te komen. Voleco leek de weg even kwijt en toen de stand ondertussen op 23-23 stond was het een dubbeltje op zijn kant. Het viel richting DVO (26-24) en de Oud-Beijerlanders kregen nog een kans Voleco pootje te lichten.
De 5e set was wederom spannend maar viel helaas voor DVO nipt in het voordeel van Voleco (14-16) wat daarmee de volgende ronde bereikte en DVO uitschakelde. Coaches Paul Bestebreurtje en Martin Kooiman zagen genoeg verbeterpunten maar zien met name de komende wedstrijd met vertrouwen tegemoet. ‘’Vooraf hoop je op een leuke pot tegen Voleco om ons eens te meten met een regiodivieploeg. Dit hebben we redelijk doorstaan. Een goede voorbereidingswedstrijd voor een leuke en spannende wedstrijd aanstaande zaterdag tegen Next Volley Dordrecht!’’, aldus de coaches.