Wieleruitdaging Tour for Life iets voor jou?

Fiets tijdens Tour for Life van Italië naar Nederland en passeer idyllische Franse dorpjes en glooiende landschappen . Ga deze sportieve wieleruitdaging en zamel geld in voor Daniel den Hoed Fonds, fiets voor een prachtig doel. Op 3 december hoor je alles over de Tour van je leven tijdens de informatieavond bij de SS Rotterdam.

Aanmelden kan via https://www.tourforlife.nl/informatiebijeenkomsten

In 2019 vindt de 11e editie van Tour for Life van 25 augustus tot en met 1 september plaats. Fiets in 8 dagen van Italië naar Nederland en geniet van verbluffende etappes. Samen of alleen, je bent hoe dan ook verzekerd van een onvergetelijke week vol saamhorigheid en fantastische wielermomenten! Met elkaar komen we dichterbij de genezing van kanker.

Tour for Life wil je niet missen

Deelneemster Liesbeth: “Na een jaar van veel samen trainen en sponsoracties beloond met een onvergetelijk, mooie, sfeervolle en indrukwekkende fietstocht. Tour for life wil je niet missen!” Het doel van deelname is helder: zo veel mogelijk geld ophalen voor Daniel den Hoed Fonds, daarom haalt iedere deelnemer minimaal € 2.500 op.

Over Daniel den Hoed Fonds

Daniel den Hoed Fonds financiert wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Elke stap dichterbij de genezing van kanker is ontzettend belangrijk. Het doel is helder: Maak kanker kansloos.

Informatiebijeenkomst

Tijdens de informatiebijeenkomst vertelt organisator Gina van Hiel alles over voorbereiding, de route en de ondersteuning tijdens het event. Kortom: alles over hoe deelnemers een week als prof leven. De bijeenkomst is volledig vrijblijvend en er is genoeg tijd om vragen te stellen.

Wil je meer informatie over Tour for Life? Meld je aan voor de informatieavond via de website: https://www.tourforlife.nl/informatiebijeenkomsten