Verkiezingskrant Hoeksche Waard

Op woensdag 7 november zat er een speciale bijlage bij Het Kompas: de Verkiezingskrant Hoeksche Waard. In deze krant vindt u 16 pagina’s informatie over de verkiezingen voor de gemeenteraad van de nieuwe gemeente Hoeksche Waard. Op 21 november kunt u naar de stembus om de leden van de nieuwe raad te kiezen.

Niet ontvangen?

Heeft u de Verkiezingskrant niet ontvangen? De krant is ook beschikbaar via gemeentehw.nl. U kunt ook een exemplaar ophalen bij de receptie van de vijf gemeentehuizen.

Meer informatie

Meer informatie over de verkiezingen vindt u op www.gemeentehw.nl. Daar kunt u ook het Kieskompas invullen om te zien welke partij bij u past. Via de online tool https://hoekschewaard.allekandidaten.nl kunt u kennismaken met de kandidaten van de partijen.