Verkiezingsdebat op RTV Rijnmond en Radio Hoeksche Waard!!

Op vrijdag 16 november slaan RTV Rijnmond en Omroep Hoeksche Waard de handen ineen voor een gezamenlijke uitzending rondom de gemeenteraadsverkiezingen van 21 november aanstaande. Alle lijsttrekkers gaan dan live in debat op beide zenders.

Het debat duurt van 18.00 tot 20.00 uur en we willen daarin vier thema’s behandelen, maar de uitzending start al om 16.00 uur met een voorbeschouwing. Tussen het debat door mag het publiek vragen te stellen en we eindigen het debat met een zogenaamde ‘elevatorpitch’, waarbij alle lijsttrekkers een minuut de tijd krijgen om uit te leggen waarom u op de betreffende partij moet stemmen.

De thema’s die tijdens het debat worden behandeld, zijn:

– Hoe houden we de Hoeksche Waard jong?
– Bereikbaarheid
– Duurzaamheid
– Recreatie en toerisme

Het verkiezingsdebat wordt gehouden in het gebouw van CSG ‘Willem van Oranje’ (locatie Poortwijk), Polderlaan 2,  3261 ZA , Oud-Beijerland.

Let op!: De school heeft beperkte parkeermogelijkheden. Het is niet toegestaan om voor het debat te parkeren bij de Agrimarkt. Wel kan er bij de openbare parkeerplaatsen bij de nieuwe EGHW-kerk en bij de Klinker geparkeerd worden. En probeer waar mogelijk zo veel mogelijk te carpoolen.