Suzan & Freek – Als Het Avond Is (ITP: week 48)

Deze week is Suzan & Freek – Als Het Avond Is onze  ‘In The Picture’-track.

Suzan & Freek is een muzikaal echtpaar uit de achterhoek. Ze hebben vooral heel veel succes met het spelen van covers. Ze trekken daarmee volle zalen en ook op diverse festivals wisten ze het publiek daarmee te bekoren. Ook op hun facebookpagina hebben hun covers miljoenen views. Maar ze wilden eigenlijk wel eens een eigen nummer schrijven. En dat doen ze niet onverdienstelijk. Hun eerste eigen compositie ‘Als Het Avond Is’ is deze week ITP bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt de wekelijkse In The Picture plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze zal gedurende de hele week regelmatig te horen zijn op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: