Jonge politica op verkiesbare plek

Britt van Daalen staat op nummer 2 van lijst 10 (Progressief Hoeksche Waard). Britt is met haar 19 jaar zeer politiek betrokken. Met haar drie (!) studierichtingen bij de Erasmusuniversiteit (o.a. bestuurskunde) wil ze laten zien dat een beperking, Britt verplaatst zich in een rolstoel, geen hinder mag zijn voor een mooie carrière en ontwikkeling van jezelf. Ze hoopt dat de burgers woensdag de juiste keuze maken en stiekem hoopt ze dat ze haar een kans willen geven.

Burgemeester Jon Hermans (Oud-Beijerland) gaf in een korte telefonische reactie haar mening over het debat van vrijdagavond. Zij was blij te zien dat er door alle partijen gesproken werd over het belang van de ene gemeente Hoeksche Waard. Natuurlijk zijn er verschillen dat mag bij politieke partijen maar er zijn voldoende mogelijkheden tot samenwerken. Zelf blijft ze tot 31 december middernacht zich volledig inzetten voor haar gemeente.


Beluister hier beide gesprekken uit NieuwsradioHW terug: