Bram Houg – Write The Unwritten

Deze week is Bram Houg – Write The Unwritten onze  ‘In The Picture’-track.

Bram Houg is 23 jaar, geboren in Den Helder en opgegroeid in Goes en nam deel aan het laatste seizoen van The Voice Of Holland. Dat bleef bij het publiek niet onopgemerkt. Hij deed muzikale ervaring op bij Kinderen voor Kinderen in 2005. In de hoek van Bram’s favoriete artiesten, waaronder Charlie Puth, James Arthur en Shawn Mendes, is Bram druk bezig met het schrijven en opnemen van nieuwe muziek en het creëren van een eigen sound. De verwachting is dat Bram’s eerste EP begin 2019 gepresenteerd kan worden. Nu eerst de tweede single van Bram Houg ‘Write The Unwritten’ en die is deze week ITP bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt de wekelijkse In The Picture plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze zal gedurende de hele week regelmatig te horen zijn op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: