DVO verslaat Fora SD

Net als 2 weken geleden in het bekertoernooi hebben de dames van volleybalvereniging zaterdag in de competitie ook met 3-1 gewonnen van Forza Schouwen Duiveland. DVO’s strijdplan om dominant te spelen kwam in de 1e twee sets goed uit de verf. DVO speelde serverend en aanvallend overtuigend en liet een terechte 2-0 voorsprong (25-17, 25-15) op het scorebord noteren. Ook in de 3e set bleef Forza enthousiast vechten voor de punten. DVO liep de hele set met een paar punten achterstand achter de feiten aan maar kreeg op 25-24 toch een setpunt wat helaas voor de thuisploeg niet verzilverd kon worden. Forza kwam met een 28-30 setwinst terug in de wedstrijd.

DVO kon gelukkig de rug rechten. Ondanks wat slordigheidje bij de thuisploeg werden er voldoende service-, blokker-, een aanvalspunten gescoord. DVO pakte met 25-17 de 3-1 winst.

De Numansdorpse Emma Osterholt, die met haar aanval enkele mooie aanvalspunten meepakte en deze wedstrijd ook serverend de draad weer oppakte, had na afloop een goed gevoel over de wedstrijd: “Zonde dat we de derde set net niet konden winnen, maar we hebben het goed opgepakt door goed terug te komen en de 4e set daarna wél te winnen’’. 3-1 is dan toch een mooie uitslag’’.