DVO te sterk voor City Bril Krimpen

De dames van volleybalvereniging DVO uit Oud-Beijerland hebben na de zeperd van vorige week tegen Volley Zuid orde op zaken gesteld. In Krimpen aan den IJssel waren de Oud-Beijerlanders veel te sterk voor City Bril Krimpen. Met name in de servicepass bleek de thuisploeg een maatje te klein. DVO serveerde sterk waardoor de thuisploeg niet in haar spel kon komen. DVO was ook in de rally de betere. Alleen in de vierde set kreeg Krimpen een opleving. Het begon sterker te serveren en maakte wat meer punten aan het net waardoor DVO het toch nog even lastig kreeg. Gelukkig voor de bezoekers bleef ook deze set in Oud-Beijerlandse handen. 17-25, 13-25, 22-25, 22-25.

DVO staat nu met 1 wedstrijd minder op de 3e plaats van de Promotieklasse A en speelt nu op zaterdag 8 december om 17u de kraker thuis in sporthal ‘t Paradijs tegen de nummer 2, Next Volley Dordrecht 2. Beide ploegen zijn in achtervolging op koploper VCN en willen daarin niet teveel punten verspelen. DVO mag echter eerst nog aantreden voor de regiobeker. Op zaterdag 1 december spelen de Oud-Beijerlanders in Capelle aan den IJssel tegen regiodivisionis Voleco 1. Voor DVO een mooie opmaat voor de wedstrijd tegen Next Volley Dordrecht een week later.