Deze week in Hollandse Sterren Op Bezoek

Aanstaande zondag 11 november hebben we weer een gast in de studio. Niemand minder dan Kees Versluys komt gezellig een bakkie doen en praten over zijn album Beleef het leven.

Daarnaast is er rond 13.45uur een telefonisch interview met Rob Zorn over zijn single My Dolly.

Zanger Kees Versluys heeft na zijn opvallende deelname (Paul Anka) aan de Soundmixshow in 1993 (waarbij hij voor een miljoenenpubliek op live-tv zijn hoofd stootte aan een kraancamera) meerdere singles en albums uitgebracht. Van het album Personality (Nederlandstalige Rock&Roll) en het album Endeavour (Country) kwamen enkele singles (Donna, Als Ik De Zon Weer Zie, In Lijn) in de hitlijsten.
Een lange tijd stond hij met zijn eigen dinnershows in binnen en buitenland. Nu is Kees Versluys weer terug met nieuw Nederlandstalig repertoire. Er zijn de afgelopen periode een aantal prachtige ballads en vrolijke uptempo liedjes uitgebracht. De plannen voor komende tijd zijn gericht op de release van het album en de optredens in het land.

Beluister Hollandse Sterren Op Bezoek elke zondag vanaf 13:00 uur, of kom ook naar onze studio. U bent van harte welkom.

Presentatie: Arma van Katwijk
Techniek : Hans Kranendonk