ChristenUnie-bijeenkomst voor mensen met beperking

Woensdagavond vond een bijeenkomst plaats die werd georganiseerd door MEE Plus, regio Zuid-Hollandse Eilanden. Het thema was ‘Stem jij ook?’ en de bijeenkomst was gericht op mensen met een verstandelijke beperking. Om hen zo goed mogelijk voor te bereiden op de verkiezingen presenteerde de ChristenUnie deze avond een zogenaamd Pictogramma. Het Pictogramma is een verkorte versie van het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie waarin met afbeeldingen en met het gebruik van korte zinnen de belangrijkste punten werden genoemd.

De ChristenUnie is voor een inclusieve samenleving. Iedereen doet mee ongeacht wat dan ook. Dat betekent dat het verkiezingsprogramma voor deze doelgroep mensen toegankelijk moet zijn. Het Pictogramma is terug te vinden op de website van de ChristenUnie.