Charmplay – Rising (ITP: week 47)

Deze week is Charmplay – Rising onze  ‘In The Picture’-track.

Charmplay is een jonge Nederlandse Indiepopband. Hun eerste optreden was voor een uitverkocht stadion in Utrecht. Dat was in 2015. Dat optreden hadden ze gewonnen met een contest. Niet lang erna verscheen hun eerste EP ‘One Minute Alone’. Ze namen daarna even de tijd om hun muzikale richting te bepalen en hun performance te perfectioneren. Sinds dit jaar zijn ze terug. Afgelopen zomer kwam de single ‘In The Mood’ uit en nu dus hun nieuwe single ‘Rising’ en die is deze week ITP bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt de wekelijkse In The Picture plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze zal gedurende de hele week regelmatig te horen zijn op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: