Zinkwegse Boys klopt Simonshaven.

Zinkwegse Boys wist thuis een 2-0 overwinning te boeken op Simonshaven en deed hiermee goede zaken om zich, met 12 punten uit 5 wedstrijden, in de kopgroep te handhaven. Het was Mike Fiere van Zinkweg die de eerste 2 kansen van de wedstrijd kreeg. In de 6e minuut werd John Ackon rand 16 meter gevloerd en het was Fiere die de toegekende vrije trap nam. Zijn inzet belandde op de buitenkant van de paal. Een drietal minuten later kreeg dezelfde speler een afvallende bal  plotseling voor zijn schoen. Zijn inzet scheerde echter over de goal.
Hierna een periode met veel middenveldspel en wat kleine mogelijkheden over en weer waarin ook de tegenstander liet zien dat ze leuk konden combineren. In de 22e minuut was het raak voor ZWB. John Ackon haalde op links de achterlijn en zag een aantal blauw/rode medespelers voor de goal opduiken. Hij zette vervolgens scherp laag voor. Justin de Lange had gezien dat Jamal Abdalla achter hem er nog beter voor stond en stapte slim over de bal heen. Abdalla bewaarde de rust en tikte koel binnen, 1-0.
In de 36e minuut werd de score verdubbeld. Een strak genomen corner van Fouad el Ouazizi werd door de mee opgekomen verdediger Eric den Outer spijkerhard tegen de touwen gekopt, 2-0. Hierna begon het bij de Boys lekker te lopen en zowel Justin de Lange als John Ackon zagen hun strakke schuiver door de goede keeper uit de goal gebokst worden. Op slag van rust kwam Simonshaven plotseling gevaarlijk voor de goal van Martijn Krediet maar de spits kon de bal koppend niet genoeg controleren.

Na de thee waren de kansen schaarser. In de 55e minuut zette Ackon voor en kopte de Lange over de goal. Vijf minuten later counterde Simonshaven scherp ,na een onderschepte uitbal met veel Zinkweggers voor de bal, maar het leder scheerde voorlangs de goal van Krediet. Hierna was het de geroutineerde ZWB-middenvelder Jamal Abdalla die zijn medespelers aanspoorde om vooral in de positie te spelen en slim de bal in de ploeg te houden. In de 75e minuut was er nog een goede kans voor de ingevallen William Benard. Justin de Lange onderschepte een bal in de verdediging van Simonshaven en speelde razendsnel af naar Benard. De keeper keerde zijn lage inzet echter met de voet. In de 87e minuut kreeg John van der Zanden, na een overtreding net buiten de 16 meter, zijn 2e gele kaart en moest het veld verlaten. De toegekende vrije trap was een prooi voor ZWB-goalie Krediet waarna de 3 punten voor Zinkwegse Boys bijgeschreven konden worden.