Waarom voor D66 kiezen?

Omroep Hoeksche Waard vroeg aan elke deelnemende partij aan de gemeenteraadsverkiezing hun speerpunten op schrift te stellen. Hieronder vindt u de bijdrage van D66.


Een nieuw hoofdstuk is aangebroken voor ons prachtige eiland, of eigenlijk moeten we zeggen onze twee prachtige eilanden want wij vergeten Tiengemeten niet. De Hoeksche Waard wordt één krachtige gemeente.Een ideaal moment om samen na te denken en het gesprek aan te gaan hoe wij onze nieuwe gemeente willen vormgeven. D66 wil nu aan de slag met de grote uitdagingen op gebieden als vervoer, wonen, vergrijzing, duurzaamheid en cultuur.D66 wil dat u meer te zeggen krijgt over uw buurt. Dat u door de gemeente wordt gehoord. Wij zetten in op een bloeiend eiland, voor jong en oud, waar het prettig wonen en werken is. Op een aantrekkelijke en diverse omgeving waar bedrijven zich willen vestigen, bewoners zich thuis voelen en bezoekers welkom zijn.

Kiest u voor D66 Hoeksche Waard dan kiest u voor een lokale partij, die zich volledig inzet voor de Hoeksche Waard, maar als nodig is ook landelijke achterban heeft. Die naar u luistert en u betrekt bij beslissingen. Samen de uitdagingen voortvarend wil aanpakken. Die vooruit wil. Voor een bloeiend eiland. Voor leefbare dorpen. Voor jong én oud. Voor iedereen.

Daarom nu samen vooruit! Daarom D66 Hoeksche Waard!

Tekst: Miranda den Tuinder-van Meteren, Lijsttrekker D66