Waarom voor SGP kiezen?

Omroep Hoeksche Waard vroeg aan elke deelnemende partij aan de gemeenteraadsverkiezing hun speerpunten op schrift te stellen. Hieronder vindt u de bijdrage van SGP.


De SGP gaat voor de kern!

Besturen met vertrouwen

De SGP vaart op een betrouwbaar kompas: de Bijbel. Dit kompas wijst de richting aan voor ons politieke handelen. Samen – overheid, organisaties, onderwijs en inwoners – kunnen we iets betekenen voor de samenleving en deze kerngezond houden. Samen leven tot eer van God en met liefde voor de naaste, dát is het kerndoel.

Onze nieuwe gemeente bestaat uit veel dorpen en buurtschappen. Het eiland is omringd door water en kent een prachtige natuur. De inwoners zijn trots op hun eigen dorp of buurtschap. De identiteit en eigenheid van deze dorpskernen met haar kenmerkende zondagsrust, burenzorg, vele vrijwilligers en ondernemerszin wil de SGP beschermen. De SGP maakt zich dan ook sterk voor een vitale Hoeksche Waard, waar jong en oud met plezier kan en wil wonen. Ruimte voor ondernemerschap en creatieve plannen van inwoners. Wij willen een gemeente zijn waarin men omziet naar elkaar, met een duurzame toekomst.

Meer weten over onze standpunten? Lees dan het verkiezingsprogramma van de SGP op www.sgphw.nl.

Met uw stem wil de SGP bijdragen aan uw welzijn. Kies voor betrouwbaar en betrokken, kies SGP!

Tekst: Adriaan van der Wulp, Lijsttrekker SGP