Waanzinnig Hoekse Bierfest 2018

Met weer een uitverkocht editie is het Hoekse Bierfest dit jaar een enorm fantastisch en geslaagd evenement geweest. Niet alleen de verhuizing van het evenement van Westmaas naar de Broekseweg in Strijen, maar ook de ambiance op het festivalterrein heeft hieraan bijgedragen.

Door de nieuwe opzet in Strijen konden nog meer gasten van het Hoekse Bierfest genieten. Vanaf 16.30 uur kwamen de bezoekers traditiegetrouw in Lederhosen en Dirndl’s het terrein op en barste het feest los. De goede sfeer, de inrichting van de nieuwe feestlocatie, de line up van talloze Duitse artiesten en natuurlijk het bier , maakte dat de inmiddels de 6e editie van het Hoekse Bierfest, top èn een succes was.

De datum voor Het Hoekse Bierfest in 2019 is inmiddels bekend. Op zaterdag 5 oktober 2019 kan iedereen er weer bij zijn! De kaartverkoop is inmiddels gestart en de eerste kaarten zijn alweer verkocht, zorg dat je op tijd bent en bestel je kaarten nu al voor 2019 via www.hoeksebierfest.com.