Strijense driepunter tegen Vitesse Delft

Opnieuw heeft de Strijense Technische Unie equipe 3 punten toegevoegd en na een benauwende start van de competitie zich inmiddels opgewerkt tot de 6e plaats in de 2e klasse D.

In de eerste helft was Strijen de bovenliggende partij tegen het uit de 1e klasse gedegradeerde Vitesse Delft en kwam het op een 1-0 voorsprong in de 35e minuut en Dion van Kralingen een foutieve breedtepass onderschepte en keeper Davey Schilperoort passeerde. Daarvoor was van Kralingen vrij voor de Delftse keeper nog door hem van scoren afgehouden en ging de inzet van Wesley Luijendijk over het doel. Op slag van rust had Strijen pech dat na een vloeiende aanval de kopbal van Colin van den Berg via de onderkant van de lat weer het veld in caramboleerde.

Na de rust waren de ploegen aan elkaar gewaagd, maar was vooral Strijen onnauwkeurig in de opbouw en kon keeper Natoe dos Santos met enkele prima ingrepen zijn doel schoonhouden waardoor de 3 punten in Strijen bleven. Uitblinker op het Strijense sportpark was scheidsrechter J. Noordhoek uit Barendrecht, die weinig problemen kende in het sportieve treffen.

A.s. zaterdag speelt Strijen tegen SVS in Capelle aan de IJssel; de aanvang is om 14.30 uur. Een week later is Strijen vrij van competitieverplichtingen.