Rob Jetten komt naar de Hoeksche Waard

Voorzitter van de D66 Tweede Kamerfractie Rob Jetten komt 10 november naar de Hoeksche Waard. De kersverse fractievoorzitter zal het slot verzorgen van het D66 regiocongres in het gebouw van de RABO te Heinenoord. Ook Hoeksche Waards kamerlid Monica den Boer, gedeputeerde Han Weber en partijvoorzitter Anne-Marie Spierings zullen hun opwachting maken. Het is de eerste keer dat een D66 congres naar de Hoeksche Waard komt.

Het regiocongres vormt de aftrap van de laatste campagneweek voor de herindelingsverkiezingen van 21 november. Er zijn veel lokale prominenten in het programma opgenomen. Lijsttrekker Miranda den Tuinder zal namens de Hoeksche Waard met een toespraak de congresgangers verwelkomen. Onder het motto ‘Nu samen vooruit!’ wordt een paneldiscussie gehouden onder leiding van Monica den Boer. Centraal hierin staat hoe we in de Hoeksche Waard met Provincie en Rijk doorbraken kunnen realiseren op het gebied van mobiliteit en ontsluiting van het eiland. Lokaal woordvoerder mobiliteit Maurice Pahladsingh neemt plaats in het panel.

Het regiocongres brengt leden, vertegenwoordigers en bestuurders van D66 uit heel Zuid-Holland samen. Het wordt georganiseerd door D66 Zuid-Holland, D66 Bestuurdersvereniging en D66 Hoeksche Waard.