Moeilijke overwinning voor de dames van DVO

De dames van volleybalvereniging DVO hebben afgelopen donderdagavond een zware overwinning geboekt. In Rotterdam traden de Oud-Beijerlanders aan tegen Erasmus Volley, een altijd lastige uitwedstrijd.

In sporthal Woudestein ontstond een wedstrijd met een vreemd scoreverloop. Erasmus won met maar liefst 25-16 de 1e set waarna DVO met 18-25 terugsloeg. Erasmus won vervolgens weer set 3 (25-15) waarna DVO de stand gelijk trok (16-25). DVO kon echter wel doorstomen en wist het 5e bedrijf met 9-15 op mooie wijze naar zich toe te trekken. Coach Paul Bestebreurtje blikte tevreden terug: ‘’Onze vechtlust werd beloond. We speelden zeker geen grootse wedstrijd maar bleven wel doorgaan. Na een 2-1 achterstand is het altijd lekker om toch de 2-3 winst te pakken’’.