Inloopavond afwijken bestemmingsplan ‘Groot onderhoud en herinrichting N489’

Dinsdag 30 oktober 2018 organiseren de provincie Zuid-Holland en gemeente Binnenmaas een inloopavond over het afwijken van het bestemmingsplan ‘Groot onderhoud en herinrichting N489’. Tijdens deze avond worden inwoners geïnformeerd over de aanvraag omgevingsvergunning van de provincie Zuid-Holland om een stuk wegtalud (schuin vlak langs de weg) bij de rotonde Westdijk/Maasdijk te maken.

Inloopavond

De inloopavond is in het gemeentehuis van Binnenmaas (Sportlaan 22, 3299 XG Maasdam). Medewerkers van de provincie en gemeente en informeren bezoekers tussen 18.30 uur en 20.00 uur over de aangevraagde omgevingsvergunning. De bijeenkomst heeft een informeel karakter zonder vast programma. U hoeft zich dan ook niet vooraf aan te melden en kunt tussen de aangegeven tijdstippen binnenlopen. Omwonenden zijn ook met een brief geïnformeerd.