Groots Sinterklaasfeest in Heinenoord

| 24 november |

In de haven van Heinenoord komt Sinterklaas met zijn gevolg van Zwarte Pieten op 24 november om 14.30 uur aan.

De ontvangst zal warm zijn: de Pietenband en Da Capo spelen alle bekende sinterklaasliedjes bij de intocht en de toer door het dorp.

Sinterklaas en de Pietenband stoppen, met alle kinderen en ouders in hun kielzog, bij de Tienvoet waar dit jaar voor de kinderen én hun begeleiders om 15.30 uur een groots kinderfeest in de sporthal zelf begint met de gekke Pieten, veel muziek en een verrassing voor de kinderen van 0 tot 8 jarigen. Om half vijf sluit dit feestje, een waar gebeuren dat is georganiseerd door de werkgroep Sinterklaas Heinenoord van Welzijn Hoeksche Waard – volg hun Facebook voor meer informatie. Opgeven voor dit feest: koop een kaartje bij de Attent! Deze dag is een hele geruststelling voor de kinderen van Heinenoord, nu ze weten dat Sinterklaas hun dorp niet is voorbijgereden, kunnen ze ’s avonds hun schoen zetten en verlanglijstjes inleveren. Heinenoord staat met grote letters bij Sinterklaas op de kaart!

Informatie: op Facebook Sinterklaas Heinenoord en website van Welzijn Hoeksche Waard.