Geslaagde Open Tenniskids middag TV Puttershoek!

Ruim 35 kinderen hebben kennis gemaakt met tennis op de Open Tenniskids middag bij Tennisvereniging Puttershoek (TVP). De kinderen speelden, onder begeleiding van de tennislerares en vrijwilligers van de vereniging, allerlei tennisspelletjes op de banen van TVP.

Open Tenniskids middag
De middag was niet alleen voor jeugdleden van TVP, maar ook voor vriendjes, vriendinnetjes en voor kinderen die gewoon een keer wilden kijken of ze tennis leuk vinden. BSO Zomerland en BSO De strandhut uit Puttershoek waren met een groep kinderen aanwezig op de Open Tenniskids middag. Ouders en kinderen beleefden deze middag veel (tennis)plezier en proefden de sfeer bij TVP. De kinderen startten met een warming up die werd begeleid door Samentha Helderop, de tennislerares bij TVP. In groepjes hebben de kinderen daarna allerlei tennisspelletjes en oefeningen gedaan. Tussendoor kregen de kinderen ook nog iets te drinken en iets lekkers aangeboden. Het tweede deel werden er nog korte wedstrijdjes gespeeld. Aan het eind van de middag gingen de kinderen moe maar met een brede lach op het gezicht naar huis.

Stimuleren sporten en bewegen
TVP en Tennisschool Samentha Helderop vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het stimuleren van sporten en bewegen door kinderen in het algemeen. Sportende kinderen hebben minder kans op overgewicht en presteren ook beter op school, blijkt uit onderzoek. ‘Ik hoop dat ik de kinderen en hun ouders heb kunnen inspireren om lekker te gaan sporten en enthousiast kan maken voor de tennissport in het bijzonder’, aldus tennislerares Samentha Helderop.

Actie nu al lid worden voor 2019
TVP heeft nu een mooie actie om al voordelig lid te worden voor het seizoen 2019, inclusief het restant van het seizoen 2018. TVP biedt leden 12 maanden per jaar tennisplezier, gezelligheid en vertier. In de winter zijn onze tennisbanen bespeelbaar en worden er activiteiten georganiseerd voor de jeugdleden. De tennisschool biedt ook in de wintermaanden tennislessen aan. Meer informatie over tenniskids, de jeugdactivieiten bij TVP, lid worden, tennislessen en inschrijfformulieren zijn te vinden op de website www.tvputtershoek.nl.