Geen winnaar bij SC Botlek tegen ‘s- Gravendeel

Een wedstrijd waarbij de amusementswaarde niet al te hoog was. ’s-Gravendeel had relatief wat meer balbezit, maar kon moeilijk de opening vinden. Al vroeg in de wedstrijd claimde ’s-Gravendeel wel een strafschop. Sven Akkerman werd duidelijk zichtbaar in de rug geduwd, nadat hij probeerde af te ronden na een voorzet van Ivar de Boer. Scheidsrechter Lindhout vond het niets en liet doorspelen. Later waren de rollen omgekeerd en was het Sven Akkerman die Ivar de Boer instelling bracht. De Boer schoot over. Na ruim een half uur een uitval van sc Botlek. Jermain van Pijkeren haalde hard uit, maar doelman Dennis Sleiffer redde solide. Verder gebeurde er niet veel noemenswaardig in de eerste vijfenveertig minuten.

Sc Botlek probeerde in deel twee wat offensiever ten tonele te komen. Een poging van Mick Loendersloot verdween naast het ’s-Gravendeelse doel en een schot van Jorn Berkelaar werd knap gekeerd door Dennis Sleiffer.

Trainer Barry Schipper probeerde met wat wissels aanvallend wat te forceren. Echt tot uiting kwam het niet. In blessuretijd probeerde Reinier Toes nog wel met een afstandsschot verrassend te zijn, maar de bal eindigde op de vuisten van doelman Stephan van Asperen.

’s-Gravendeel keerde met een wat ontevreden gevoel huiswaarts, in tegenstelling tot sc Botlek. Die konden leven met de 0-0 eindstand.

Volgende week speelt ’s-Gravendeel thuis tegen OSV Oud – Beijerland. Aanvang is 14.30 uur.

De geplande wedstrijd van komende dinsdag 30 oktober tegen Overmaas om de Palace Casino Cup zal GEEN doorgang vinden door afzegging van Overmaas.

Opstelling sc Botlek:

Stephan van Asperen, Keoving Elfering, Jermaine van Pijkeren, Mick Loendersloot, Joshua Olymph, Bennie Blokland (Danilo Verschoor), Stef Oppong, Jorn Berkelaar, Mike Kortsmit, Jordy de Winter (Hugo Wartna), Lester van Kaam (Jessy van Smaalen)

Opstelling ’s-Gravendeel:

Dennis Sleiffer, Reinier Toes, Joeri van Ast, Luc Rozendaal, Mitch Klein (57ste Zoey Hoogwerf), Jelle v/d Starre, Leon de Jong, Sven Akkerman (74ste Marco Kruijthof), Jordy Westein, Roy Schrauwen (46ste Job v/d Vorm), Ivar de Boer

Scheidsrechte M. Lindhout uit Hoogvliet.

Gele kaarten:

Jorn Berkelaar (sc Botlek)

Joeri van Ast en Roy Schrauwen (’s-Gravendeel)

Tekst Jeffrey Nathalia