DVO zet Move4U opzij

De dames van volleybalvereniging DVO hebben zaterdag een 4-0 overwinning geboekt op het gehavende Move4U (coach Martijn Kroonen miste 4 speelsters).
DVO wilde na de zeperd van vorige week enthousiast uit de startblokken komen en de nederlaag rechtzetten met een mooie thuisoverwinning. Persoonlijke fouten brachten de Oud-Beijerlanders in de 1e set nog wel wat in de problemen maar de thuisploeg wist wel al direct te laten zien de betere ploeg te zijn. Set 1 ging met 25-23 naar DVO. DVO liet zien veel sterker te zijn dan de Vlaardingse formatie en kon uitlopen naar een mooie 4-0 winst door de resterende sets met een duidelijke 25-9, 25-17, 25-21 naar zich toe te trekken.

De 18 jarige Donja Borger, deze zomer overgekomen van het Barendrechtse Spirit en tevens de vervangster van de naar Engeland vertrokken libero Joelle van der Zwaan, speelde een lekkere 1e thuiswedstrijd in het blauw-wit van DVO. “Bij vlagen zetten we een goede servicedruk en aanvallend waren we deze wedstrijd goed op dreef.
Ook pakten we zo hier en daar een mooi blokpunt mee. De sfeer in het veld en op de bank was goed waardoor we scherp bleven en niet teveel verslapten’’, aldus de inwoonster van Rhoon.